“Cars, Art, Nature, History” står der på et skilt, og det beskriver faktisk Old Car City ganske godt. Old Car City USA i White, Georgia har en af verdens største samling af klassiske biler – produceret fra 1918 til 1972.

Old Car City USAStedet er familieejer og drives af Dean Lewis. Old Car City startede som en bilhandler i 1931, men fungerer idag som “skrotplads” for klassiske biler Dean har tilegnet sig på forskellig vis igennem årene. Og der kommer besøgende, bilentusiaster og fotografer fra hele verden for at nyde de hundredevis af smukke klassiske biler. Men du behøver ikke at være bag en linse eller have interesse i biler for at nyde at gå på de skovklædte stier i Old Car City.

Old Car City USAEgentlig er Old Car City blot et resultat af forfald. Der er dog noget unikt og uberørt over stedet. Et tykt lag af fyrretræsnåle dækker de velholdte stier, og lyset filteres blødt gennem de mange træer. Fyrretræer, egetræer og mos har indlejret sig i de klassiske biler gennem dæk, smadrede forruder og på kølerhjelme, tage og dørpaneler. Området er naturskabt, og der er noget utrolig fredeligt og meget inspirerende over de mange farveskemaer og visuelle kontraster. De 15 hektarer skovareal og kilometervis af stisystemer er bestemt et besøg værd.

Sådan kommer du til Old Car City USA

Old Car City USADu finder Old Car City USA her: 3098 U.S. Hwy 411 – White, Georgia 30184.

Old Car City USA ligger cirka halsvejs mellem Atlanta i Georgia og byen Chattanooga på grænsen mellem Georgia og Tennessee. Tag Interstate 75 og kør fra ved afkørsel 293. Køreturen tager omkring en times tid, uanset om du kommer fra nord eller syd. Kør herefter omkring 2 miles nordøst af highway 441 og du finder Old Car City USA på højre hånd.

Fakta og nyttige information om Old Car City USA

Old Car City USAOld Car City USA har åbent fra onsdag til lørdag i tidsrummet 9 am til 4 pm. Der er to prismodeller – én med fotografering som koster $25 og en uden som koster $15.

Læs mere om Old Car City USA her.